Bij Artemis kiest u voor een persoonlijk object, vervaardigd met liefde en oog voor detail, een unieke herinnering aan uw geliefde.

Artemis creëert stijlvolle, handgemaakte urnen in keramiek

contacteer ons

we helpen u graag

Bel of mail ons

U kan elke dag bellen, ook in het weekend, naar Ram Broekaert van Artemis Urnen op het nummer +32 476 31 75 60.

U kan ook een e-mail sturen naar info@artemis-urns.com.

Heeft u een vraag?

Bekijk ons overzicht van veelgestelde vragen over de keuze van een urne, betaling, bezorging, retourneren, vullen van een urne en andere.

B2B & wholesale

Bent u begrafenisondernemer, uitvaartbegeleider, medewerker van een crematorium, een ondernemer in de uitvaartzorg of eigenaar van een (online) winkel van uitvaartartikelen, en wil u graag onze collectie toevoegen aan uw assortiment aan interessante B2B prijzen?

Bekijk onze pagina ‘zakelijk samenwerken‘ en neem vrijblijvend contact op. Alvast bedankt voor uw interesse!

Kom onze urnen bekijken

U kan al onze urnen steeds geheel vrijblijvend komen bekijken in ons atelier, gelegen in de glooiende plooien van de Vlaamse Ardennen (Brakel, België).

We verwelkomen u graag op afspraak, ook in het weekend. Gelieve even te bellen met Ram Broekaert op het nummer +32 476 31 75 60 of een mailtje te sturen naar info@artemis-urns.com.

Deel uw ervaring met ons op Trustpilot

Bij Artemis streven we naar 100% klanttevredenheid. Daarom lezen we graag via een review wat u van onze service vond of wat u van uw bestelde urne vindt.

Trustpilot-Artemis-review-bttn-01

Als u een opmerking heeft mag u die uiteraard ook direct naar ons sturen. Wij staan open voor feedback en willen u graag verder helpen.

Bedrijfsgegevens

Artemis Urnen
Boterhoek 65
9660 Brakel
België

Vennootschap
Artemisiana BV

Ondernemingsnummer
BE 0782.853.148

Bankrekeningnummer
IBAN BE20 0689 4444 3456
BIC GKCCBEBB